Reviews

Een goeie kop koffie , leuk gesprek en een super snelle pc wat wil een mens nog meer , top gedaan .

Hans Eland

Eerlijk advies. Eerlijk betrouwbaar denkt echt mee in de portomonee.
Al twee keer zeer vakkundig geholpen.

John Kulkens

Top service!
Ik belde nog laat in de avond voor een vraag en werd meteen goed geholpen. Mijn probleem is opgelost! Ik raad dit bedrijf zeker aan!
Dankje.

Maxim Hubers

Als zzp `er kan ik de comp. niet lang of vaak missen. Hier ben ik snel, vakkundig en heel vriendelijk geholpen. Computerstudent opgezegd en voortaan ga ik naar dit bedrijf voor al mijn computer vragen en storingen. Een aanrader. 🙂

Petra Walraven

Als bij toeval terechtgekomen bij 072-PC computers & Service voor een pc-probleem. Vanaf het eerste contact prima geholpen en voor mij het bedrijf waar ik altijd op terug kan vallen. Behalve vakkundig vind ik de service duidelijk, vriendelijk en worden op keuzemomenten altijd diverse opties gegeven zodat ik op een goede manier een beslissing kan nemen.
Een zeer betrouwbaar adres voor alle pc-vragen!

A. Hooijschuur

Vanmiddag langs geweest in verband met een probleem aan de laptop van mijn werkgever. Werd hier snel en vriendelijk geholpen. Probleem was complex dus later in de middag keurig teruggebeld met een antwoord. Laptop is niet meer te repareren, maar kon ‘s avonds wel een leenlaptop meenemen voor een zeer schappelijke prijs én met alle bestanden die ik nodig heb om te kunnen werken. Helemaal top, bedankt!

Marco van Zomeren

PC072 in de persoon van Stefan heeft ons snel en goed voorzien van een nieuwe, geheel geïnstalleerde PC met opslag in de Cloud. Voor ons als bedrijf (Dorpscentrum De Blinkerd in Schoorl) is het belangrijk dat al onze data veilig opgeborgen zijn. Bij vragen en probleempjes volgt altijd een snelle reactie. Kortom, wij zijn zeer tevreden.

L.M. BakkerDe Blinkerd

Na enkele weken te proberen contact te krijgen met Windows zag ik een plaatje van een bedrijf in Alkmaar: dat bleek een Heerhugowaarder te zijn die ik mijn probleem voorlegde nl. een in outlook een compleet SCANDINAVISCHE (?) TEKST. HEEL VERVELEND Hij wist binnen enkele seconden het probleem op te lossen. De manier waarop was heel relaxed en klantvriendelijk en tegelijkertijd deskundig.
Ik ben hem daarvoor zeer erkentelijk.

John Harmsen

Ik ben bij stefan gekomen via een vriendin.
Hij is heel eerlijk, wilt niet dat je onnodig geld verspild. Maakt alles in orde levert het netjes af. Deze jongeman heeft een hart voor zijn zaak. Blij dat ik hier terecht ben gekomen.

Noemi Cuevas

Had een snelle SSD gekocht, maar even niet goed gekeken naar het type PCIe slot dat ik nog vrij had (x1) voor de adapter kaart (x4). Conclusie: dit gaat niet passen. Eerst geprobeerd bij de oorspronkelijke leverancier van mijn computersysteem, maar geen respons op mail en telefoon. Stefan van 072-PC belde binnen een half uur terug. Goed advies gekregen en uiteindelijk besloten de PC te laten upgraden door 072-PC. De PC loopt nu weer als een trein, schoongemaakt en ook alle kabels zijn nu wel netjes weggewerkt.

Harm Jeeninga

Dit is nou zo’n bedrijf dat klantgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan. Meedenken, actief op zoek gaan en scherpe prijzen, die combi vind ik niet zo vaak – zeker niet bij de ‘grote’ webshops. Heb in de afgelopen twee jaar binnen onze familie 5 x een computer en LCD schermen aangeschaft bij 072-PC, dat zegt voldoende.

Olav Rovers

Ik ben bij Stefan gekomen via mijn zus, die door hem goed geholpen was. En ik heb dezelfde ervaring. Zeer klantvriendelijk. Hij is al 3x geweest op een zaterdag, erg prettig als je doordeweeks werkt, en dus geen vrij hoeft te nemen. En de prijs is ook vriendelijk.

Ans Stavenuiter

Ongelooflijk klantvriendelijk en behulpzaam.
Grote klasse!

Gerard Speller

Stefan heeft mij meerdere keren uit de brand geholpen toen ik omhoog zat met een niet goed werkende PC. Ik had toen snel iemand nodig en heb hem via de google zoekmachine gevonden. Inmiddels heeft hij mij een nieuwe supersnelle PC bezorgd. Een goede en snelle service en lekker aan huis.

Petra Koomen

Al meer dan een jaar vaste klant, super tevreden.

Bas van der KlugtHelder facilitaire diensten

ZEER! goede service, een SSD ingebouwd en belde zelfs nog of het goed ging. Na 2 dagen nog een WIFI kaartje laten inbouwen op mijn verzoek.
Zeer goed!!

Nicky Potters

Vandaag heeft 072-pc netjes mijn internet bedrading weggewerkt achter de plinten en alles netjes achtergelaten, dat vond mijn vrouw ook erg prettig.

Tijdje geleden mijn laptop ook SSD ingebouwd, en gisteren goed geholpen toen ik even stress had met mijn Windows installatie omdat mijn licentie het even af liet weten.

Kortom iemand met verstand van zaken en de boel netjes achterlaat ook. Prijs is goed en tot de volgende keer

Anthony van MaareSlyone

Stefan is accuraat, snel en heeft verstand van zaken, ook van de diepere techniek. Hij heeft mijn website weer online gebracht toen die gecrasht was 🙂

Marcel BullingaFuturecheck

Had problemen met mijn trage laptop. Via Google bij 072-PC uitgekomen. Wat een top service, de heren wisten van aanpakken en na een consult aan huis was mijn laptop weer top.

Frank Snoeks

Prima geregeld, altijd snel ter plaatse! TOP!

Dharam van LoonLorana

Prima service en snelle levering voor een goede prijs.
Top, dus!! Zeer tevreden over deze webshop.

Rik L.

Goede service en redelijke prijzen.

Jan Kuijs

Heb ondertussen al 2,5 jaar een 072-Mediacenter, werkt perfect! Geen problemen en doet alles wat ik er van verwacht. Top!

Tim Bizot

Ik heb een SSD kunnen kopen voor een mooie prijs bij 072-PC. De SSD werd keurig geleverd en ik kreeg op aanvraag nog netjes advies over het overzetten van mijn gegevens.
Uitstekend!

Martijn Goes

Nieuwe game pc laten maken bij Stefan, perfect advies ook betreffende onnodige componenten welke het gamen niet beter zouden maken en prijs zouden verhogen zonder een meerwaarde te zijn.

Perfect op de hoogte gehouden tijdens het proces van het in mekaar zetten van de pc. Pc ziet er perfect uit en loopt als een trein!!

Joost van der Ent

Had problemen met software installeren, maar snel en goed geholpen.

Rick Maas

Topservice, sinds Stefan zijn komst kunnen we eindelijk weer BLIJ achter de PC!!!!

Monika Vajon

Aanrader. Correct, snel, deskundig. Komen ook aan huis. Hardware en software. Onderhoud&reparatie.

Henk Kuip

Vandaag mijn nieuwe game pc opgehaald (dinsdag), die ik afgelopen zondag(!) gebracht hebt voor een forse update. De pc was maandag al klaar. In overleg met 072-PC de hoogwaardige componenten geselecteerd, Stefan heeft de pc, samen met nog wat bestaande componenten in elkaar gezet en me hier zelfs per mail verslag van gedaan. Installatie ziet er perfect uit en de pc loopt als een speer. Perfecte service!

Barend Mathijs Degenkamp

We zijn zeer goed geholpen en kunnen iedereen dit bedrijf aanbevelen

Jelle Kuiper

Weer zo fijn en vlot geholpen door Stefan

Thijs Baars

Perfecte service.
We hebben twee PC’s laten upgraden met SSD schijven. De PC’s zijn nu weer net zo snel als de jongens het geregeld hebben. Goed bereikbaar, zelf ‘s avonds. We kregen antwoord op alle vragen over ons netwerk. Echt een aanrader.

André Mol

net mijn pc terug gekregen opgeschoond en Windows 10 erop
Topservice, snel en prima gedaan , geweldig

Marijn Harting

Pc bestelt voor een vriend van me.
Was opzoek naar een degelijk systeem voor email, tekstverwerking en surfing.

Systeem werd keurig thuis afgeleverd inclusief garantie.

Goed geregeld en tot volgende keer!

Stefan Rooker

Top bedrijf! Weet waar ze over praten! Geven direct antwoord op vragen als je deze stelt.
Ik raad dit bedrijf echt aan!

Samirah Stam

Call Now Button