072-Cloud

072-Cloud

99.00 incl. BTW

Onze Cloud groeit met u mee, vele klanten gingen u voor, van bouwbedrijven en particulieren tot zelfs advocatenkantoren. De 072-Cloud voldoet aan de strengste eisen qua veiligheid.

De 072-Cloud is maatwerk, maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden. Wij denken met u mee!

Al voor €99,- incl. BTW per jaar kunt u gebruik maken van de 072-Cloud, deze prijs is inclusief installatie op uw computers / laptops.

Voor elke extra gebruiker (lees: extra account) rekenen wij €10.- extra per jaar.

 

Voordelen van de 072-Cloud:

  • Uw bestanden altijd en overal beschikbaar
  • Persoonlijke service
  • Standaard met SSL certificaat
  • Onbeperkt dataverkeer (Fair use)
  • Gehost op de Nederlandse servers van 072-PC / TransIp
  • Tussentijds upgraden behoort tot de mogelijkheden

Lees hieronder verder voor meer informatie:

 

Artikelnummer: 072PC2015004897 Categorie:
  • Beschrijving

Beschrijving

Cloud – Uw bestanden altijd beschikbaar, Veilig gehost op Nederlandse servers van 072-PC

Onze servers zijn ondergebracht bij Transip in Amsterdam, er is 24/7 support aanwezig en een Service Level Agreement op netwerk-connectiviteit is standaard inbegrepen bij onze dienstverlening. De uptime sinds de oprichting van het datacentrum bedraagt 100%

De 072-Cloud, de snelle en veilige oplossing voor bestandsdeling en -synchronisatie.

Met de 072-Cloud bieden wij een veilige oplossing aan voor bestandsdeling en -synchronisatie binnen uw organisatie of thuis.
Hierdoor kunnen uw werknemers met hetzelfde gemak als andere clouddiensten (zoals Dropbox, OneDrive of Google Drive) bestanden uitwisselen, maar loopt u veel minder risico op verlies of misbruik van uw (bedrijfs) gegevens.

Sla uw gegevens (bestanden, mappen, contacten, foto’s etc.) op in de Cloud. U kunt deze benaderen via uw smartphone, desktop of webbrowser. Zo kunt u waar en wanneer u wilt altijd bij uw bestanden.

De bestanden staan uiteraard ook lokaal opgeslagen op uw pc of laptop.

Wij richten de Cloud gratis voor u in!

Meerdere gebruikers (met de bijbehorende rechten) en een duidelijke mappenstructuur zijn geen enkel probleem!

Neem contact op voor een vrijblijvende demo, u kunt de Cloud indien gewenst een maand gratis proberen.

Het mag wel duidelijk zijn dat er oneindig veel data en dus informatie beschikbaar is en dat deze hoeveelheid alleen maar groeit, in een steeds hoger tempo.

Termen als “big data” zijn niet voor niets helemaal hip in het zakelijke verkeer. De verwachting is dat wij voor het jaar 2020 43 triljoen gigabytes aan data zullen genereren.

Cloud computing is een buzz-woord dat al jaren erg veel aandacht krijgt maar vooral tot vragen leidt.

Alles wordt tegenwoordig As a Service aangeboden… maar wat houdt dat in vredesnaam allemaal in? Wij leggen het graag uit.

Persoonlijke support, betaling, opzegging

Voor cloud support, denk aan: het terugzetten van back-ups, opnieuw synchroniseren van apparaten, aanmaken van extra gebruikers etc. hanteren wij ons gebruikelijke tarief van €50.- per uur incl. BTW.

Een cloud abonnement wordt per jaar gefactureerd, u ontvangt een maand voor de einddatum een factuur voor het komende jaar.

Opzeggen? U kunt tot 2 maanden voor de einddatum schriftelijk (per mail) opzeggen, u ontvangt van ons een bevestiging en heeft tot de einddatum van de overeenkomst de tijd om u data veilig te stellen.