Windows herinstallatie

Windows herinstallatie

49.00 incl. BTW

Een sluw mailtje of dubieus programma dat achter je rug om adware probeert te installeren, een virus- of malwarebesmetting.
Het kan iedereen overkomen. In zo’n geval kunt u vaak beter een Windows herinstallatie uit laten voeren.

 

Wat is een herinstallatie:

  • Windows (her)installeren
  • Drivers installeren
  • Windows updates uitvoeren

Extra’s

Kies hier uw extra opties

Artikelnummer: 072PC2015003177 Categorieën: ,
  • Beschrijving

Beschrijving

Windows herinstallatie

Draait uw computer nog op een verouderde versie van Windows (Windows XP – Windows Vista -Windows  7), krijgt u foutmeldingen of is uw computer zo verschrikkelijk traag dat er niet meer op te werken valt? Als u een Windows herinstallatie laat uitvoeren is uw computer of laptop weer als nieuw.

Een sluw mailtje of dubieus programma dat achter je rug om adware probeert te installeren, een virus- of malwarebesmetting. Het kan iedereen overkomen. In zo’n geval kunt u vaak beter de computer opnieuw laten installeren.

Uiteraard kunnen wij u huidige besturingssysteem ook upgraden naar Windows 10.

SSD Upgrade

Wilt u uw computer of laptop naast een Windows herinstallatie ook een stevige snelheidsboost geven en nog sneller maken dan toen u de computer of laptop in eerste instantie kocht?

Kijk dan ook eens naar een SSD upgrade!
Bij een SSD upgrade vervangen wij de huidige harde schrijf door een SSD en voeren kosteloos een Windows herinstallatie uit.

Door een SSD upgrade krijgt uw PC of laptop een enorme snelheidsboost, elke PC of laptop die onze werkplaats verlaat start op binnen 20 seconden.

In overleg komen wij uw computer of laptop ophalen of u komt hem langs brengen.

 

 

 

Andere suggesties…

Call Now Button